Loading...

Uitvaartbedrijf

STRAIO begeleidde ook een uitvaartbedrijf met een zeer rijke ervaring in uitvaartverzorging. Elke uitvaart benaderen ze als een individueel verhaal dat ze samen met de nabestaanden schrijven. En zo willen ze ook hun eigen unieke verhaal in de uitvaartverzorging nog lang verder blijven uitbouwen.

De uitdaging

De zaakvoerder nam in 2018 contact op met STRAIO omdat hij zelf zeer zoekend was naar de toekomst van zijn bedrijf. Hij was ook zeer benieuwd hoe zijn medewerkers naar de toekomst keken, maar vond het kader niet om gesprekken over de toekomst van het bedrijf op te starten.

Het werk & de resultaten

De belangrijkste vraag aan STRAIO vanuit het bedrijf was om mensen te laten connecteren met hun toekomstdroom en een bijhorend plan te ontwikkelen om dit te bereiken.

Binnen het bedrijf zijn we gesprekken opgestart met enerzijds de bedrijfsleiding om hun toekomst in de onderneming verder helder te maken en anderzijds met de medewerkers.

Vandaag de dag zijn we met een aantal medewerkers die ambitie tonen om het bedrijf verder uit te bouwen, een overdrachtsproces aan het bewandelen waarin de huidige bedrijfsleider de fakkel wil doorgeven aan zijn medewerkers. Op bepaalde vooraf besproken domeinen gaat hij de leiding behouden, bepaalde domeinen gaat hij loslaten aan de medewerkers om zo ieders droom en ook die van de organisatie waar te maken.

De toekomst

Maandelijks zijn er zowel met medewerkers als de bedrijfsleiding opvolgingsgesprekken om het uitgeschreven overdrachtsplan verder op te volgen en beleiding te geven waar er nood is.

De mooiste feedback die we mochten ontvangen op dit project was, dat we met STRAIO erin slaagden om op zoek te gaan naar ieders individuele kern en die van de organisatie. En dat we deze diepe kern een stem konden geven zodat er iets moois uit kan groeien.

Waar loop jij momenteel op vast?

We sparren graag met jullie over jullie voornaamste uitdaging en hoe het aanwezige potentieel sterker in te zetten in jouw organisatie.

Contacteer ons vrijblijvend