Loading...

Wie is STRAIO

Wie is STRAIO

Verbinding en samenwerking

STRAIO is een collectief van gelijkgestemde bedrijfsexperten en organisatiecoaches. Vanuit een liefde voor KMO’s hebben wij een gezamenlijk verlangen en ambitie om hen te ondersteunen in professionalisering en transformatie richting betekenisvolle groei en ware impact.

STRAIO verbindt mensen met bijzondere expertise, ervaringen en intenties die werkelijk geven om KMO’s en ondernemers met bedrijven die oprecht aan de slag willen gaan om hun missie waar te maken.

7 kernwaarden die ons verbinden met elkaar en met onze klanten

  • Energy: we geven elkaar energie
  • Mutuality: we moedigen elkaar aan
  • Honesty: we zeggen liefdevol waar het op staat
  • Humility: we durven eigen zwaktes te benoemen
  • Authenticity: we delen oprecht onze gevoelens
  • Transparency: we bouwen vertrouwen via openheid
  • Frequency: we geven elkaar voldoende prioriteit

Luister naar ons verhaal:

Hoe maken wij het verschil

Het STRAIO-team staat als ervaren partner achter jouw ontwikkeling en de groei van jouw organisatie

Onze coaches bouwen tijdens het traject niet alleen interne bruggen binnen jouw organisatie, maar ook binnen het STRAIO team, die elk vanuit hun eigen ervaring mee jouw verhaal en ontwikkeling helpen dragen en realiseren. Ons team kent de wereld van KMO’s van binnen en van buiten; wij stonden reeds uitgebreid mee op de werkvloer.

STRAIO is een hecht en complementair team van KMO-experten en -coaches met elk onze eigen unieke achtergrond, energie en bijdrage. Hierdoor kunnen wij specifieke uitdagingen of - indien nodig - de gehele ontwikkeling van jouw organisatie ondersteunen en mee vormgeven. Samen bepalen wij de uitdagingen binnen jouw organisatie. Wij zorgen voor de juiste experten om de verdere groei en ontwikkeling van uzelf, jouw mensen en jouw ganse organisatie in goede banen te leiden.

STRAIO zet ondernemers aan het denken

We ondersteunen ondernemers met wat goed loopt, confronteren hen waar het beter kan, en verruimen de bestaande denkkaders om van daaruit te schakelen. Wij begeleiden jullie ontwikkelingsproces op een manier zodat jullie ook zonder ons verder kunnen. We geven onze expertise en ervaringen door zodat jullie ook zonder ons schitterende prestaties kunnen blijven neerzetten in jullie bedrijf.

Het STRAIO team

STRAIO is een open huis en gelooft dat de wereld draait op samenwerkingen. Wij verbinden met mensen met dezelfde ervaringen en intenties, die werkelijk geven om organisaties en mensen, en die onze missie en waar we voor staan een warm hart toedragen.

Waar loop jij momenteel op vast?

We sparren graag met jullie over jullie voornaamste uitdaging en hoe het aanwezige potentieel sterker in te zetten in jouw organisatie.

Contacteer ons vrijblijvend