Loading...
Vincent Molly

Vincent Molly

founder / coach

Al meer dan 20 jaar ben ik gepassioneerd door alles wat met kmo’s en ondernemerschap te maken heeft. Na het behalen van mijn diploma Handelsingenieur wijdde ik 6 jaar aan het schrijven van een doctoraat rond familiale kmo’s. De sterke aantrekkingskracht die deze bedrijven op mij uitoefenen, en de grote uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd, zetten mij er na mijn doctoraat toe aan om kmo’s en ondernemers verder te gaan opvolgen in theorie en praktijk.

Als professor Strategie, Ondernemerschap & Familiebedrijven aan de KU Leuven en Antwerp Management School werkte ik reeds uitgebreid samen met heel wat (familiale) ondernemingen. Het leverde een onschatbare bron aan informatie, inzichten en beste praktijken op die ik graag deel met ondernemers en hun organisatie om ze te ondersteunen in hun verdere ontwikkeling. Hier ontstond ook mijn voorliefde voor alles wat met strategie te maken heeft, vanuit de overtuiging en ervaring dat dit werkelijk het verschil maakt voor bedrijven en hun medewerkers die willen uitblinken in een steeds turbulentere omgeving. Ik hou ervan om met een scherpe blik bedrijven mee op sleeptouw te nemen en ze klaar te maken voor de toekomst.

Waar loop jij momenteel op vast?

We sparren graag met jullie over jullie voornaamste uitdaging en hoe het aanwezige potentieel sterker in te zetten in jouw organisatie.

Contacteer ons vrijblijvend