Loading...
Kirsten Coeck

Kirsten Coeck

founder / coach

Ik ben opgegroeid in een warm ondernemersnest. Na 10 mooie en leerrijke jaren mee aan de leiding te hebben gestaan in het familiebedrijf, stroomde het ondernemersbloed stevig door mijn aderen. Als studies heb ik heel bewust gekozen voor een economische richting en tijdens mijn ervaring in ons familiebedrijf heb ik mijn passie voor mensen ontdekt. Voor mij persoonlijk een zeer mooie combinatie: economische ondernemersgeest met interesse om het potentieel uit mensen te halen. Maar er ontbrak iets. Door mezelf gaandeweg te verdiepen in organisatie ontwikkeling, paste de puzzel in elkaar.

Een kloppende strategie, een bijpassende organisatie en enthousiaste medewerkers vormen voor mij een heilige drievuldigheid, die ik graag in veel organisaties wakker maak. Als coach in organisaties krijg ik enorm veel energie van het verborgen potentieel in bedrijven en mensen tot bloei te laten komen. Ik wandel graag met ondernemers die vooruit willen door hen uit te dagen, te inspireren en te confronteren waar nodig. Ik word blij van de groei van ondernemers, bedrijven en hun werknemers. Hun groei vormt terzelfdertijd mijn groei.

Waar loop jij momenteel op vast?

We sparren graag met jullie over jullie voornaamste uitdaging en hoe het aanwezige potentieel sterker in te zetten in jouw organisatie.

Contacteer ons vrijblijvend