Loading...
Carolien Boom

Carolien Boom

fellow / coach

Ik heb 18 jaar als leidinggevende in diverse bedrijven gewerkt. Deze praktijkervaring samen met de verschillende opleidingen in systemische methodieken, teamwerking, psycho-energetica en communicatie vaardigheden geven mij de ruggesteun in elke begeleiding die ik doe.

Meewerken aan het materialiseren van de paradigmashift in de bedrijfswereld is wat mij drijft nl: dat we dienen af te stappen van het eenzijdige rationele oorzaak–gevolg denken of het lineaire probleem–oplossing denken, maar dat we veel meer systemisch de impact van ons handelen dienen te beschouwen.

Ik geloof zeer sterk in een andere vorm van leiderschap, één die uitgaat van gelijkwaardigheid en gebaseerd is op het fundament van vertrouwen.

Co–creatie in de diepste betekenis van het woord. Daar waar ieders inbreng maakt dat er een geheel ontstaat dat niet door één enkeling geclaimd kan worden.

Waar loop jij momenteel op vast?

We sparren graag met jullie over jullie voornaamste uitdaging en hoe het aanwezige potentieel sterker in te zetten in jouw organisatie.

Contacteer ons vrijblijvend