Loading...

Vrints

Vrints is een familiaal carrosseriebedrijf uit Essen. Sinds de oprichting in 1979 is Vrints carrosserie uitgegroeid tot een autoriteit in de branche als het om autoschadeherstellingen gaat.

De uitdaging

Tijdens de ontmoeting met STRAIO hadden de 3 kinderen net het bedrijf van hun ouders overgenomen. Bij de vraag van STRAIO wat hun toekomstvisie was, bleef het stil. Voldoende dus om samen op reis te gaan.

Het werk & de resultaten

Samen met de Vrints opvolgers zijn we op stap gegaan. Maandelijks komen we een namiddag langs om hun strategie, hun rollen en verantwoordelijkheden, hun interne en externe processen stap voor stap te laten groeien.

Door hier een jaar intensief op in te zetten, groeide hun omzet met meer dan 20% en kregen ze vertrouwen in hun eigen ondernemerschap. Meer was er niet nodig om deze jonge ondernemers te triggeren om verder in te zetten op hun individuele groei en daardoor ook op de groei van hun organisatie.

De mooiste feedback die van hen mochten ontvangen is dat ze door de begeleiding van Kirsten en Vincent betere ondernemers zijn geworden.

De toekomst

En we gaan samen nog verder op reis. Als STRAIO-begeleiders is het echt een plezier om deze dynamische jonge ondernemers te begeleiden en te zien groeien. Na elk bezoek worden ze telkens uit hun operationele cocon gehaald, en werken ze AAN hun bedrijf en niet enkel IN hun bedrijf. Maandelijks stellen we nieuwe doelstellingen en zo blijft dit mooi familiebedrijf verder groeien.

In onze podcast vertellen Ellen en Jeroen van Vrints over hun ervaringen met STRAIO:

Waar loop jij momenteel op vast?

We sparren graag met jullie over jullie voornaamste uitdaging en hoe het aanwezige potentieel sterker in te zetten in jouw organisatie.

Contacteer ons vrijblijvend