Organisaties die optimaal willen blijven functioneren, investeren in de ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van hun mensen. Want het succes van elke organisatie staat of valt met de prestaties van haar medewerkers. Wat hebben jouw mensen nodig om de beste versie van zichzelf te worden?

Dit start met zelfinzicht. Weten waar je nu staat en weten wat je nodig hebt om het beste uit jezelf te kunnen halen. Van effectiever communiceren, beter samenwerken of succesvol doelen stellen en bereiken tot het ontwikkelen van specifieke talenten.

Wij geloven in organisatieontwikkeling door persoonlijke ontwikkeling op basis van zelfinzicht. We zijn ervan overtuigd dat zelfbewuste mensen betere medewerkers, betere teamplayers en betere leiders zijn, en zo bijdragen aan een sterkere organisatie.

Door met je medewerkers aan de slag te gaan met het verruimen van hun zelfinzicht, verhoog je hun persoonlijke effectiviteit. Binnen Straio gebruiken wij hiervoor de Insights methodologie in een 4 stappenplan.

STRAIO verhogen van je persoonlijke effectiviteit in 4 stappen

STAP 1: Zelfinzicht

Help medewerkers om beter te begrijpen wat hen motiveert of er juist van weerhoudt om optimaal te presteren, succesvol samen te werken en werkgelukkig te zijn.

STAP 2: Inzicht in anderen

Inzicht in eigen voorkeuren helpt mensen beter begrijpen waarom anderen zich anders gedragen. Het stelt hen in staat de onderlinge verschillen te waarderen en de diversiteit in kwaliteiten te benutten.

STAP 3: Afstemmen en verbinding maken

Wie het verschil in voorkeuren herkent, kan daar in zijn gedrag en communicatiestijl rekening mee houden. Hoe beter je dat doet, hoe groter de kans op verbinding en effectieve interacties.

STAP 4: Actie

Als mensen weten wat hun kwaliteiten en valkuilen zijn, wat hen drijft en energie of juist stress geeft, kunnen ze gefocust aan de slag met hun persoonlijke groei.

Interesse om jouw zelfinzicht of dat van je medewerkers te verhogen?

Leg je uitdaging voor aan STRAIO & we gaan samen kijken wat jou kan helpen in je persoonlijke ontwikkelen of de ontwikkeling van je medewerkers.

Alles over organisatie en individuele ontwikkeling met STRAIO >

Leg je uitdaging aan ons voor >