Organisaties worden voortdurend uitgedaagd door trends en evoluties in de markt en in hun omgeving. Hierop afstemmen zonder je identiteit te verliezen en/of je doel te verwaarlozen, is niet evident. Zeker niet in een wereld die gekenmerkt wordt door disruptie, digitalisering en verandering. Betekent dit dan dat je beter geen toekomstplannen meer maakt? Absoluut niet! Maar het moet wel op een andere manier en met een andere mindset gebeuren.

Tijdens dit webinar met Antwerp Management School toonde Vincent Molly hoe je jouw strategische planning en uitvoering ten dienste kan stellen van de wendbaarheid van jouw organisatie. De nadruk ligt hierbij op agility oftewel wendbaarheid: het continu proces van bijstellen en schakelen. Je krijgt meer inzicht in:

  • het belang van strategische planning;
  • hoe deze aan te passen in een wereld van onzekerheid en digitalisering;
  • hoe zelf succesvol aan de slag te gaan met strategische planning en uitvoering met de focus op ‘getting things done’.

De inzichten vanuit deze sessie reiken verder dan alleen de organisatie: ze zijn zeker ook toe te passen op jezelf als individu.

Hoe strategische planning succesvol inzetten in een wendbare organisatie?

Werk verder aan jouw strategische ontwikkeling 

Na het bekijken van dit webinar zijn er vast verschillende zaken waarmee je graag op korte termijn aan de slag wilt gaan binnen jouw organisatie. Mocht je nog ergens concrete vragen over hebben of je hier graag bij willen laten ondersteunen, staan wij voor je klaar.

Stuur Vincent een mailtje met een vraag over het webinar >

Bekijk wat STRAIO op strategisch vlak voor jou en je organisatie kan betekenen & laat ons weten waar jullie momenteel op vastlopen >

BedrijfsEconomie voor Niet-Economen

Vincent is als Academic Director van de opleiding BedrijfsEconomie voor Niet-Economen ook uitgebreid actief op Antwerp Management School rond diverse thema’s zoals financieel inzicht en kasplanning voor ondernemers en managers.

Ontdek BENE >