Loading...
Tina Verpooten

Tina Verpooten

fellow / coach

Ruim 10 jaar ben ik de rechterhand geweest van directieleden en topmanagers van internationale organisaties. Daardoor voel ik me als een vis in het water in de cockpit van een organisatie. Terwijl bedrijfsleiders zich doorgaans richten op feiten en cijfers, duik ik juist graag de onderstroom in. Luisteren naar mensen en tegelijkertijd horen wat er niet gezegd wordt. Wat onder de waterspiegel leeft –wat men vindt, voelt, ervaart– beïnvloedt en bepaalt gedrag. En dus ook de effectiviteit van organisaties, afdelingen, teams en individuen. Door deze kostbare informatie aan de oppervlakte te brengen, help ik bedrijfsleiders met het bouwen van bruggen en het verbinden van mensen.

Ik ontmoette Kirsten en Vincent op de schoolbanken. Toen ze me jaren later uitnodigden om STRAIO te verkennen, voelde het als thuiskomen in een warm nest van gelijkgestemden. Als (soft) HR expert geef ik advies over HR-technische vraagstukken zoals HR-beleid, werving & selectie, onboarding, duurzame ontwikkeling van mensen en organisaties, evolutiegesprekken, organisatiecultuur, interne communicatie, loonbeleid,… Ik houd de spreekwoordelijke spiegel van verandering en verbetering voor bij zowel de bedrijfsleider als de onderneming.

Mijn hart voor mensen combineer ik met een passie voor schrijven. Bedrijven en particulieren helpen hun verhaal vertellen door middel van woorden die raken.

Waar loop jij momenteel op vast?

We sparren graag met jullie over jullie voornaamste uitdaging en hoe het aanwezige potentieel sterker in te zetten in jouw organisatie.

Contacteer ons vrijblijvend