Loading...

Het Straio team

Straio is een open huis en gelooft dat de wereld draait op samenwerkingen. Wij verbinden met mensen met dezelfde ervaringen en intenties, die werkelijk geven om organisaties en mensen, en die onze missie en waar we voor staan een warm hart toedragen.

Vincent Molly

founder / wingman

Al bijna 20 jaar ben ik gepassioneerd door alles wat met kmo’s en ondernemerschap te maken heeft. Na het behalen van mijn diploma Handelsingenieur wijdde ik 6 jaar aan het schrijven van een doctoraat rond familiale kmo’s. De sterke aantrekkingskracht die deze bedrijven op mij uitoefenen, en de grote uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd, zetten mij er na mijn doctoraat toe aan om kmo’s en ondernemers verder te gaan bestuderen in theorie en praktijk.

Als professor Strategie, Ondernemerschap & Familiebedrijven aan de KU Leuven en Antwerp Management School werkte ik reeds uitgebreid samen met heel wat (familiale) ondernemingen. Het leverde een onschatbare bron aan informatie, inzichten en beste praktijken op die ik graag deel met ondernemers en hun organisatie om ze te ondersteunen in hun verdere ontwikkeling. Hier ontstond ook mijn voorliefde voor alles wat met strategie te maken heeft, vanuit de overtuiging en ervaring dat dit werkelijk het verschil maakt voor bedrijven en hun medewerkers die willen uitblinken in een steeds turbulentere omgeving. Ik hou ervan om met een scherpe blik bedrijven mee op sleeptouw te nemen en ze klaar te maken voor de toekomst.

Kirsten Coeck

founder / wingman

Ik ben opgegroeid in een warm ondernemersnest. Na 10 mooie en leerrijke jaren mee aan de leiding te hebben gestaan in het familiebedrijf, stroomde het ondernemersbloed stevig door mijn aderen. Als studies heb ik heel bewust gekozen voor een economische richting en tijdens mijn ervaring in ons familiebedrijf heb ik mijn passie voor mensen ontdekt. Voor mij persoonlijk een zeer mooie combinatie: economische ondernemersgeest met interesse om het potentieel uit mensen te halen. Maar er ontbrak iets. Door mezelf gaandeweg te verdiepen in organisatie ontwikkeling, paste de puzzel in elkaar.

Een kloppende strategie, een bijpassende organisatie en enthousiaste medewerkers vormen voor mij een heilige drievuldigheid, die ik graag in veel organisaties wakker maak. Als Wingman in organisaties krijg ik enorm veel energie van het verborgen potentieel in bedrijven en mensen tot bloei te laten komen. Ik wandel graag met ondernemers die vooruit willen door hen uit te dagen, te inspireren en te confronteren waar nodig. Ik word blij van de groei van ondernemers, bedrijven en hun werknemers. Hun groei vormt terzelfdertijd mijn groei.

Onze samenwerkingen

Om bedrijven de juiste begeleiding te kunnen bieden, geloven wij zeer sterk in de kracht van samenwerking. Krachten en competenties bundelen om de juiste beweging in organisaties te krijgen, staat hierbij centraal.

ConTribUTe

Fernand Vermeulen / Katrien De Groote / Lynn Cools / Kirsten Coeck

ConTribUte gaat projecten aan waar mensen de moed hebben om door een andere bril te kijken naar zichzelf en hun bedrijf, die geloven dat groei zit in de verruiming van bestaande denkkaders en samen in openheid deze tocht aan gaan vanuit respect en mededogen voor het bestaande systeem. De founders van ConTriBute, Fernand, Katrien, Lynn en Kirsten zijn reeds lang samen op reis met deze gedeelde droom die ze realiseren in bedrijven, elk vanuit hun eigen kracht.

Acco Group

Sven Cornelis

Opgegroeid in een ondernemersnest, kriebelde het om internationaal de vleugels uit te slaan. Na commerciële en digitale passies op buitenlandse grond ontdekt te hebben, ben ik naar België teruggekeerd om hier andere sectoren zoals de Accountancy sector mee te gaan inspireren. Ik ben een enthousiaste inspirator, die denkt in kansen en opportuniteiten, en hier graag een hele groep of bedrijf mee op sleeptouw neemt. Digitalisering en optimalisaties zijn mijn tweede naam. Mijn kracht is om 2 stappen verder te kunnen denken en handelen, anderen hiermee te inspireren, en zo bedrijven en mensen naar een niveau te tillen dat niemand vooraf zou kunnen bedenken.